in samenwerking met:
APPLE TREE HELPDESK
020 - 470 09 20

Over Apple Tree

Apple Tree heeft 15 jaar ervaring op het gebied van vrijkomende pensioenen.
WIE ZIJN WIJ

Deze website is een initiatief van Brand New Day en Apple Tree (bemiddelaar).

WAT DOEN WIJ

Apple Tree geeft op deze site deeladvies. Dat betekent dat wij uitsluitend kijken naar jouw vrijkomende pensioenkapitaal van Brand New Day. Hierover geven wij advies en helpen wij je met eventuele vragen. Wij adviseren bij dit deeladvies niet over jouw hypotheek, risicoverzekeringen en vermogen.

Onze service stopt niet op het internet: Apple Tree helpt bij de administratieve afhandeling van jouw aanvraag. Wij zijn een gespecialiseerd bureau en nemen contact met je op om jouw aanvraag te bevestigen en eventueel ontbrekende gegevens met je door te nemen. Zo weet je zeker dat jouw aanvraag op de juiste manier wordt behandeld en compleet is. Ook houden wij je op de hoogte van de voortgang van jouw aanvraag.

Wil je een breder advies over jouw financiële situatie als je met pensioen gaat? Dan kan dat ook. In dat geval gelden echter andere tarieven. Je kunt ons bellen om te kijken wat in jouw situatie de beste aanpak is.

Apple Tree zorgt onder meer voor overmaking van het bij Brand New Day opgebouwde pensioen naar de gekozen verzekeraar, het indienen van de aanvraag bij de verzekeraar en het opstellen van de polis. Na controle sturen wij de uiteindelijke polis op.

Heb je vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 47 00 920 of stuur je email naar info@apple-tree.nl. In ons dienstverleningsdocument lees je meer over de dienstverlening van Apple Tree.

 
WAT KAN JE VAN APPLE TREE VERWACHTEN


HOE VERGELIJKEN WIJ

Om de verschillende aanbieders te kunnen vergelijken vragen wij je een aantal gegevens in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij om te bepalen welke verzekeraars je een aanbod kunnen doen. Alle verzekeraars waarvoor Apple Tree bemiddelt en waarvoor jij in aanmerking komt, presenteren wij in een lijst waarbij de verzekeraar met de hoogste uitkering bovenaan staat. De kosten die deze  verzekeraars in rekening brengen zijn al verrekend met de getoonde bedragen.

Van deze verzekeraars is Apple Tree op de hoogte van de meest recente voorwaarden en tarieven. Het betreft een onafhankelijke, real time, vergelijking en Apple Tree heeft geen invloed op de uitkomst van deze vergelijking.


SERVICE

Jouw aanvraag wordt door Apple Tree afgehandeld. Op geen enkele manier worden jouw gegevens voor andere doeleinden gebruikt.


Apple Tree is aangesloten bij
AFM onder nummer: 12002018
KiFiD onder nummer: 300.000013

Apple Tree gebruikt cookies

Apple Tree gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.