in samenwerking met:
APPLE TREE HELPDESK
020 - 470 09 20

Bijna met Pensioen

Kies uit verschillende verzekeraars voor jouw pensioenuitkering!

Bij Brand New Day ben je pensioen aan het opbouwen of dit heb je gedaan. Jouw pensioengeld is belegd. Als je met pensioen gaat koop je een pensioenuitkering aan en worden de beleggingen verkocht. Brand New Day kan jouw pensioen niet zelf uitkeren. Je mag zelf kiezen of je dit laat uitkeren via onze partner a.s.r. of via een andere verzekeraar.
 
Zes maanden voor jouw officiële pensioendatum ontvang je van Brand New Day een e-mail of brief met meer uitleg over jouw opties. Zo kan jij op tijd zorgen dat je advies inwint en pensioenuitkeringen vergelijken.
 
VERGELIJK DE OPTIES
Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in jouw (financiële) situatie. Zo zorg jij ervoor dat je een goede vergelijking maakt tussen de verschillende aanbieders. Het loont om deze goed te vergelijken!

De verschillen in de uitkeringen kunnen namelijk groot zijn. Ik hoor je al denken, hoe kan dat nou? Dit komt doordat verzekeraars verschillende rentepercentages en kosten hanteren. De hoogte van jouw pensioenuitkering wordt bepaald aan de hand van drie factoren:

- De rente;
- Het verzekeringselement (de overlevingskans, de verwachting van de verzekeraar hoe lang jouw levenslange uitkering zal gaan lopen);
- De kosten.

 
JOUW PENSIOENUITKERING BEREKENEN IN DRIE EENVOUDIGE STAPPEN

STAP 1: PENSIOENUITKERING BEREKENEN
Vul eerst de uitgangspunten voor de berekening in. Het gaat om het beschikbare pensioenkapitaal, jouw geboortedatum en een eventuele keuze voor een partnerpensioen.
Houd hiervoor jouw gegevens van je pensioenkapitaal bij de hand (deze kan je vinden op MijnBND). 

STAP 2: PENSIOENUITKERING VERGELIJKEN
Via deze site vergelijk je direct het aanbod van de hoogst uitkerende verzekeraars. Je krijgt een overzicht van de hoogste naar de laagste uitkering. Wij maken een zo breed mogelijke vergelijking van de markt. Helaas is er ook een aantal verzekeraars die niet meewerken aan een online vergelijking. Je krijgt een vergelijking van de verzekeraars die het actiefst zijn in deze markt en waar Apple Tree mee samenwerkt.

STAP 3: PENSIOENOFFERTE OPVRAGEN
Vanuit de vergelijking weet je zeker welke verzekeraar voor jou de hoogste uitkering geeft. Vraag de gewenste pensioenofferte meteen online aan.

Deze site is onafhankelijk van Brand New Day. Apple Tree stelt je via deze site in de gelegenheid om de meest geschikte (hoogste) aanbieding in de markt te selecteren. Brand New Day is niet verantwoordelijk voor de offertes of uitvoering van de pensioenuitkering van de door jou geselecteerde pensioenverzekeraar noch voor de adviezen die je van Apple Tree krijgt.

Apple Tree gebruikt cookies

Apple Tree gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.